Andrè Muri klar for ODD Grenland

Dagen etter at Pelle er solgt, er altså erstatteren allerede klar. Den 26-årige Vålerenga spilleren Andrè Muri skal nå ikle seg riktig farge og spille for ODD minst ut sesongen.

Muri spilte fram til 2005 sesongen i Stabæk. Deretter gikk han til Vålerenga, og har spilt der siden da.
 
– Vi er veldig fornøyde med denne signeringen. Andrè har kommet litt i skyggen av sine meget gode «rivaler» i Vålerenga, Kjetil Wæhler og Ronny Johnsen, men vi vet han har de kvalitetene vi er ute etter. Han var jo også sentral på det VIF laget som ble seriemestere i 2005, kommenterer Hallvar Thoresen.
 
Trener Gaute Larsen kjenner Muri meget godt, etter å ha trent han i «alle år» på Stabæk, helt fra Muri fra 17 år gammel. – Muri er stor, men allikevel veldig hurtig. Han er en god ballspiller og en meget redelig kar. Han har internasjonal erfaring fra både Stabæk og VIF, og har spilt mange kamper i både Europa Cup og Royal league. Han vil helt klart være en solid tilvekst for oss, sier Gaute.
 
Også Rune A. Jarstein er positiv til nyanskaffelsen. – Det blir spennende! Han er helt klart en god spiller, og en type vi trenger etter at Pelle forsvant. Han skal være hjertelig velkommen!
 
Muri ankommer Skien til treningskamp i morgen, men er ikke spilleklar før tirsdag. Det betyr at han først er aktuell for troppen som skal møte Strømsgodset i første kamp etter ferien, hjemme på Skagerak Arena søndag 22.07.
 
Andrè Muri kommer på utlån ut sesongen, med opsjon på kjøp etter dette.
 
Vi ønsker Andrè Muri hjertelig velkommen til Skien og ODD Grenland!