Kovacs ut, Andersson inn

Da er det formelle på plass i alle leire, og det er bekreftet at Peter Kovacs nå er Lierse spiller mens Mattias Andersson skal tre på seg den sorte og hvite drakten.

– Jeg er meget fornøyd med overgangen til Odd Grenland, slår svensken fast. Han spilte under Fagermos ledelse i Strømsgodset og er fornøyd med ‘gjenforeningen’ i Odd. – Jeg liker Fagermos måte å spille fotball på, og Fagermo må like min måte siden han henter meg tilbake. Jeg er veldig fornøyd med å skulle spille her på Skagerak Arena fremover, gjentar Andersson.
 
Den 28-årige angriperen kommer nå fra Fredrikstad og har skrevet under en avtale ut 2013 med Odd Grenland, og er etter alle solemerker spilleklar mot Aalesund om knappe to uker.
 
Vi ønsker Andersson velkommen til Odd Grenland og gleder oss til å se han på banen i sort og hvitt!