…med flagget på brystet

Torgeir Børven er til sin store overraskelse med i U21-troppen. Landslagstrener Tor Ole Skullerud lover spilletid.

Landslagstrener Tor Ole Skullerud kunngjorde i dag at Torgeir Børven er tatt ut til U21-landslaget  som skal spille mot Hellas 17. november. Han sier at det nærmest er en selvfølge at Børven får bli med.

– Børven har vært spennende lenge, men det er først nå i høst at han har fått etablert seg litt og fått spilletid. Jeg synes det er helt naturlig å ta ham med i troppen.

Den gamle Vålerenga-treneren er optimistisk på vegne av 18-åringen, og tror absolutt at han kan bidra med noe i den røde drakta.

– Nå har vi sett hva han har gjort i Tippeligaen, og han har nok også noe å tilføre internasjonalt. Dette blir bra for Børven og bra for oss, og det blir en fin del av utviklinga hans som spiller.

Skullerud vil ikke røpe om Børven kommer til å spille fra start eller som innbytter. Men han lover i hvert fall spilletid til Odd Grenlands unge målmaskin.

– Det jeg kan si er at vi tar han med for å se han på banen. Så hvis ikke noe helt spesielt skjer, kommer han til å få spilletid. Hvor mye det blir er det for tidlig å si noe om.

Dette blir Torgeir Børvens første opptreden med flagget på brystet. Selv er han svært spent før kampen mot grekerne.

– Det er veldig spennende. Det blir kjekt å få spille med de beste under 21 i Norge, og samtidig få spille mot de største talentene i utlandet.

Børven sier det kom som lyn fra klar himmel å bli valgt ut. Han visste ikke at han var blitt tatt med før fysioterapeuten nevnte det i ettermiddag.

– Det kom litt overraskende på. Men det kan jeg leve med, sier en fornøyd og småforfjamset Torgeir Børven.