Hva slags informasjon vi samler inn

Den første typen informasjon er uidentifisert og ikke identifiserbar informasjon knyttet til en bruker, som kan gjøres tilgjengelig eller samles inn via din bruk av tjenestene og interaksjonen med nettstedet, altså ikke personlig informasjon. Vi er ikke i stand til å identifisere brukeren fra den ikke personlige informasjonen som samles inn.

For å forbedre funksjonaliteten til tjenestene og for å gi deg en bedre brukeropplevelse, samler vi inn teknisk informasjon som overføres av datamaskinen din, gjennom bruk av tredjeparts analytiske informasjonskapsler, inkludert viss programvare og maskinvare informasjon, f.eks. typen nettleser, operativsystemet enheten din bruker, språk preferanser, tilgangstid og domenenavnet til nettstedet du koblet til tjenestene fra.

Vi samler også inn informasjon om din bruk av tjenestene, for eksempel brukeraktivitet, sider som er vist, hvor lang tid som er brukt på bestemte sider, nettlesing, klikk, handlinger også videre. Denne informasjonen samles inn blant annet for forsknings og analyseformål om din bruk av tjenestene.

Vi samler, anonymiserer eller avidentifiserer informasjonen som samles inn av tjenestene eller på andre måter, slik at informasjonen ikke i seg selv kan identifisere deg personlig. Vår bruk og avsløring av slike detaljer eller avidentifisert informasjon er ikke underlagt noen begrensninger under denne personvernerklæringen, og vi kan avsløre den til andre uten begrensning og til ethvert formål.

Den andre typen informasjon er individuelt identifiserbar informasjon, nemlig informasjon som identifiserer en person eller som med rimelig innsats kan identifisere en person. Dette kan samles inn når du abonnerer på nyhetsbrevene våre på e-post ved å gi oss e-postadressen din på nettstedet eller når du legger inn en kommentar inkludert navn og e-postadresse som svar på et av våre nyhetsinnslag eller anmeldelser.

Vi kan også samle inn spesifikke typer tilkoblingsdetaljer og informasjon med hensyn til din enhet og maskinvare, for eksempel IP adresser.

Hvis vi kombinerer personlig informasjon med ikke personlig informasjon, vil den kombinerte informasjonen bli behandlet som personlig informasjon så lenge den forblir kombinert.

Hvordan vi bruker informasjonen vi samler inn

Vi vil kun bruke dine personopplysninger når loven tillater oss det. Oftest vil vi bruke dine personopplysninger under følgende omstendigheter:

 • Der det er nødvendig for våre legitime interesser, eller de til en tredjepart og dine interesser og grunnleggende rettigheter, ikke overstyrer disse interessene.
 • Der du har gitt oss ditt spesifikke samtykke til å behandle dine personopplysninger som et juridisk grunnlag. Vi vil alltid innhente ditt samtykke før vi sender tredjeparts direkte markedsføringskommunikasjon til deg via e-post. Du har rett til å trekke tilbake samtykke til markedsføring når som helst ved å kontakte oss.

Vi bruker personlig informasjon på de måtene som er beskrevet i denne personvernerklæringen. I tillegg til formålene nevnt ovenfor, brukes informasjonen vi samler inn, som kan inkludere din personlige informasjon, til følgende legitime interesser og formål uten å overstyre dine interesser og grunnleggende rettigheter:

 • For å tilby våre tjenester og la deg dele og legge ut brukerinnhold, følge andre brukeres delte innhold også videre.
 • For å kommunisere med deg og svare deg hvis du har spørsmål knyttet til noe av informasjonen på nettstedet og for å holde deg informert om våre siste oppdateringer og nyhetsbrev på e-post.
 • For å støtte og feilsøke tjenestene våre.
 • Å utvikle vår virksomhet og informere vår forretningsstrategi.
 • Gi deg informasjon knyttet til ditt medlemskap innenfor vårt medlemsområde.

Typen personopplysninger som samles inn og formålene oppført ovenfor er nødvendige for våre legitime interesser, og for å utvikle våre produkter og tjenester, utvide virksomheten vår, studere hvordan besøkende bruker tjenestene våre og informere om markedsføringsstrategien vår.

Vi bruker ikke personlig informasjon til analytiske formål:

 • For å utføre anonyme analyser for å forbedre og tilpasse tjenestene våre til dine behov og interesser.
 • For å teste endringer i tjenestene og gjøre forbedringer i funksjonaliteten deres.

Deling av personlig informasjon

Vi handler ikke, selger eller deler på annen måte din personlige informasjon med tredjeparter med unntak av det som er angitt i denne personvernerklæringen. I tillegg til de forskjellige bruksområdene som er oppført ovenfor, kan vi overføre eller avsløre personlig informasjon til andre tredjeparter som angitt nedenfor:

 • Selskaper i samme gruppe som kontrolløren.
 • Tredjepartsselskaper referert ovenfor for analyseformål og nettsted ytelse. Disse dataene er ikke identifiserbare personopplysninger og anonymisert i forhold til IP adresser for besøkende i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Eksterne tredjeparter kan også inkludere leverandører av markedsføringstjenester for å gjøre det mulig for oss å kommunisere med deg via e-post, som for eksempel å sende ut våre månedlige nyhetsbrev.
 • Tredjeparter i forhold til oppkjøp, salg eller sammenslåing av selskapet, virksomheten eller dets eiendeler i forhold til potensielle kjøpere eller leverandører eller ved en omorganisering av virksomheten.
 • Andre tredjeparts markedsføringstjenesteleverandører som støtter nettstedets ytelse.

Vi sikrer at alle tredjeparter har tiltak på plass for å beskytte sikkerheten til din personlige informasjon og behandle den i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke din personlige informasjon til sine egne formål, og tillater dem kun å behandle din personlige informasjon for spesifikke formål og i samsvar med våre instruksjoner.

Vi kan avsløre personlig informasjon, eller all informasjon du har sendt inn via tjenesten hvis vi har en god tro på at avsløring av slik informasjon er nyttig eller rimelig nødvendig for å: 

 • Overholde gjeldende lover, forskrifter, juridiske prosesser eller forespørsler fra myndighetene
 • Undersøke, oppdage, forhindre eller iverksette tiltak angående ulovlige aktiviteter eller andre forseelser, mistanke om svindel eller sikkerhetsproblemer.
 • Å etablere eller utøve våre rettigheter til å forsvare seg mot juridiske krav.
 • Forhindre skade på rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til oss, våre brukere, deg selv eller en tredjepart.
 • Med formål å samarbeide med rettshåndhevende byråer.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og andre teknologier eller metoder for nettanalyse for å samle inn, lagre og spore viss informasjon relatert til ditt besøk og aktivitet gjennom tjenestene. En informasjonskapsel er et stykke data som er lagret på datamaskinen din og inneholder informasjon om din tilgang til nettstedet. 

Vi og våre pålitelige partnere kan bruke slike informasjonskapsler til forskjellige formål. Disse formålene inkluderer å la deg navigere mellom sider effektivt, aktivere automatisk aktivering av visse funksjoner, huske preferansene dine og gjøre interaksjonen mellom deg og tjenestene våre raskere og enklere.

Hva er informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, telefon, nettbrett eller tilsvarende enheter med det formål å gjenkjenne enheten, forbedre tekniske funksjoner, huske preferanser, lage statistikk og målrette annonser. 

Informasjonskapsler kan inneholde tekst, tall eller datoer, men ingen personlige data lagres i en informasjonskapsel, og de kan ikke inneholde ondsinnet kode av noe slag (f.eks. et virus). Når du bruker nettstedet vårt godtar du bruken av informasjonskapsler, inkludert tredjeparts informasjonskapsler. Du kan slette og blokkere alle typer informasjonskapsler når som helst.

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, vil annonser bli mindre relevante for deg og vises oftere. Du kan også oppleve at nettsiden ikke fungerer perfekt og det kan være innhold du ikke har tilgang til. Informasjonskapsler lagres også i loggfiler som samles inn fra nettstedets brukere. 

Loggfiler genereres for alle nettsteder, og dette nettstedet er intet unntak. Loggfilene inneholder en oversikt over:

 • Hvilke sider som er besøkt på nettstedet.
 • Når de har fått besøk.
 • Hvor de har blitt åpnet fra.

Dette betyr at loggfilene samler brukerens IP adresse. Basert på de innsamlede loggfil dataene er vi bare i stand til å se hvilken by du besøker nettstedet fra, men ikke din nøyaktige geografiske plassering.

Nevnte loggfiler vil bli brukt både for overvåking av trafikk på nettsiden og som et sikkerhetstiltak. En av grunnene til at vi samler inn IP adresser er at vi kan bruke dem til å forhindre hackerangrep.

Hvis vi i loggfilene kan se et uvanlig mønster i hvor trafikken kommer fra kan det være et tegn på et hackerangrep forsøk. Ved å overvåke brukernes plassering via IP adresser er vi bedre rustet til å forhindre hackerangrep.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til ulike formål:

 • For å analysere brukeratferd.
 • For å optimalisere vår markedsføringsinnsats.
 • Til nettstedet for å fungere skikkelig og forbedre tekniske funksjoner.
 • For å tillate tredjepartssporing.

I ytterligere detaljer:

Noen av informasjonskapslene brukes til å analysere brukernes atferd på nettstedet. Informasjonskapslene kan gi oss en oversikt over hvilken type enheter som brukes for å få tilgang til nettstedet, hvilke sider brukerne besøker, hvilke markedsføringskanaler brukerne kommer fra, og hvor lang tid de bruker på nettstedet. Hvis brukere klikker på noen annonser eller tilknyttede linker på nettstedet, vil det også bli registrert og inkludert i vår analyse.

Vi bruker informasjonskapseldataene for å optimalisere vår egen markedsføringstiltak og som et verktøy for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. I tillegg bruker vi dataene til å målrette annonser på nett, slik at du vil bli presentert med annonser som er mer relevante for deg.

Vi bruker informasjonskapseldataene fordi de er strengt nødvendige for at de grunnleggende tekniske funksjonene på nettstedet vårt skal fungere og fungere som det skal. I tillegg er noen av disse informasjonskapslene for å gjøre nettstedet teknisk mer funksjonelt for våre brukere. 

Bruken av informasjonskapsler gjør at brukerne ikke trenger å laste ned så mye data når de besøker siden på nytt, og at siden kan huske brukernes preferanser, noe som optimerer brukeropplevelsen, lasting av innhold og nettsidens responstid.

Bruken av informasjonskapsler til tekniske formål gjør det også mulig å gjøre løpende tilpasninger på nettstedet for å matche bruker behovene identifisert gjennom deres oppførsel.

Vi bruker informasjonskapseldataene for å kunne bruke tredjeparts annonse verktøy og tjenester. I tillegg for å spore provisjonene våre med våre annonse partnere som vises på nettstedet vårt.

Hvor lenge lagrer vi informasjonskapsler

Tiden vi lagrer en informasjonskapsel er avhengig av typen informasjonskapsel:

Økt informasjonskapsler

Noen informasjonskapsler er bare nødvendige for varigheten av nettstedets økt, såkalte økt informasjonskapsler. De vil bli slettet eller ugyldige så snart du forlater nettstedet vårt eller din nåværende økt utløper.

Permanente informasjonskapsler

Noen informasjonskapsler lagres i en lengre periode. De lar oss gjenkjenne når du besøker nettstedet vårt igjen på et senere tidspunkt og få tilgang til lagrede innstillinger. Som et resultat kan du få tilgang til nettsider raskere eller med større bekvemmelighet, for eksempel at du ikke trenger å angi visse alternativer på nytt, for eksempel språket du har valgt. Permanente informasjonskapsler slettes automatisk etter en forhåndsdefinert periode.

Flow informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene brukes til kommunikasjon mellom våre interne servere. De plasseres på datamaskinen eller enheten din når du begynner å navigere på nettstedet og slettes etter slutten av navigeringen på nettstedet.

Tredjeparts informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene plasseres på nettstedet vårt av tredjeparter, som Facebook eller Google. Disse informasjonskapslene brukes for våre servere for å kommunisere med tredjeparts servere. Disse informasjonskapslene slettes etter 6 – 24 måneder.

Fjerning av informasjonskapsler

Du kan fjerne informasjonskapslene ved å følge instruksjonene til nettleseren din. Hvis du imidlertid velger å deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at enkelte funksjoner i tjenesten vår ikke fungerer som den skal, og din nettopplevelse kan være begrenset. For ytterligere informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, anbefaler vi følgende nettsted: www.allaboutcookies.org

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på datamaskinen eller enheten din, kan du deaktivere informasjonskapsler i systeminnstillingene til nettleseren din. Du kan også slette lagrede informasjonskapsler i systeminnstillingene til nettleseren din når som helst.

I tillegg kan nettstedet vårt kjøre widgets, beacons og andre teknologier som samler hovedsakelig ikke personlig informasjon knyttet til nettleser tendensene dine. Vi bruker slike teknologier for rutinemessig drift, inkludert for innsamling av statistiske data om din bruk av tjenesten vår og for å tilpasse tjenesten til dine personlige preferanser. Informasjonen som samles inn gjennom slike sporingsteknologier av tredjeparter på våre vegne, bidrar til å gi teknisk diagnostikk og analyseverktøy.

Hvordan vi beskytter informasjonen din

Vi legger stor vekt på å implementere og vedlikeholde sikkerheten og beskyttelsen til tjenestene og informasjonen din. Vi bruker bransjestandard prosedyrer og retningslinjer for å sikre sikkerheten til brukernes informasjon og forhindre uautorisert bruk av slik informasjon, inkludert ved å bruke Secure Socket Layer-teknologi (SSL) for å gjøre dette.

Siden vi har norske kunder over hele verden og opererer globalt, kan det være nødvendig å overføre din personlige informasjon til land utenfor EU. Data beskyttelsen og andre lover i disse landene er kanskje ikke så omfattende som de i EU, og i disse tilfellene vil vi ta skritt for å sikre at et tilsvarende nivå av beskyttelse gis til din personlige informasjon. Disse inkluderer følgende:

 • Der vi bruker visse tjenesteleverandører, kan vi vedta spesifikke kontrakter godkjent av EU kommisjonen som gir personlig informasjon samme beskyttelse som den har i Europa.
 • Vi vil kun overføre din personlige informasjon til land som har blitt ansett for å gi et tilstrekkelig nivå av beskyttelse for personopplysninger av EU kommisjonen.
 • Der vi bruker tjenesteleverandører lokalisert i USA, kan vi overføre data til dem hvis de har registrert seg for Privacy Shield som krever at de tilbyr tilsvarende beskyttelse som personopplysninger som deles mellom Europa og USA.

Hvis du føler at personvernet ditt ikke ble behandlet i samsvar med våre retningslinjer, eller hvis noen forsøkte å misbruke tjenestene våre eller handlet på en upassende måte, vennligst kontakt oss direkte her.

Vi har iverksatt tiltak for å håndtere brudd på personopplysninger som vi mistenker, og vil informere deg og enhver relevant regulator om et brudd der vi er pålagt å gjøre det, i samsvar med loven.

Sikker informasjon gjennom SSL

Du vil se at Norske Casino Portal nettstedets domene begynner med HTTPS kontra andre nettsteder som du kan besøke som kun viser HTTP. Nettsteder som er sikret med Secure Socket Layers (SSL) er de eneste som vil vise deg den ekstra “S”. Inkluderingen av den ene ekstra “S” er forskjellen mellom å surfe med ro i sinnet eller å være bekymret for at surfingen din ikke er sikker.

Sikkerhetsteknologien bak SSL gjør det mulig for et nettsted å opprette en sikker tilkobling til datamaskinen eller mobilnettleseren din når du surfer på nettet. Hvis du bruker en tjeneste som Gmail, vil du se at et SSL sertifikat også beskytter dem.

Trinnene for sikker surfing:

 1. Din nettleser: Du besøker et nettsted, og nettleseren din sender en forespørsel om at nettstedet skal identifisere seg.
 2. Nettstedet: Nettsted serveren tildeler nettleseren din SSL sertifikat informasjon.
 3. Nettleseren din: Den sjekker deretter SSL informasjonen mot kjente og pålitelige databaser for å gjøre den legitim og pålitelig. I så fall sender den en kryptert link.
 4. Nettstedet: Serveren dechiffrerer den krypterte linken nettleseren din sender og åpner en sikker kanal med nettleseren din.
 5. Samtalen: Nettleseren din og nettstedet du har koblet til for å dele informasjon på en trygg og sikker kanal som gir deg trygghet.

All denne magien skjer i løpet av millisekunder mellom du klikker på Norske Casino Portal linken og nettsiden laster inn, slik at du får tilgang til gamblinginformasjon av topp kvalitet.

Hvor lenge lagrer vi informasjonen vi samler inn

Vi verdsetter ditt personvern og kontroll over din personlige informasjon, og derfor kan du når som helst be om å endre og oppdatere den ved å kontakte oss. Du kan også be om at vi skal rette feil eller at vi sletter din personlige informasjon, bortsett fra data som vi er pålagt å beholde i henhold til gjeldende lover ved å sende oss en e-post.

Vær oppmerksom på at med mindre du instruerer oss noe annet, beholder vi informasjonen i samsvar med våre retningslinjer for oppbevaring som du kan be om fra oss.

Oppbevaringsperioden for personopplysningene dine balanseres alltid opp mot volumet, arten og sensitiviteten til personopplysningene som samles inn, den potensielle risikoen for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av personopplysningene dine, formålene vi behandler personopplysningene dine for og hvis disse formålene kan oppnås på andre måter og de relevante juridiske kravene. 

Vi tar sikte på å rette opp, fylle på eller fjerne ufullstendig eller unøyaktig informasjon umiddelbart når vi blir oppmerksomme på en slik feil eller unøyaktighet.

I tillegg har du følgende rettigheter med hensyn til din personlige informasjon:

 • Be om tilgang til dine personlige data.
 • Be om retting av dine personopplysninger.
 • Be om overføring av dine personopplysninger.
 • Protestere mot behandling av dine personopplysninger.
 • Be om sletting av dine personlige data.
 • Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger.
 • Rett til å trekke tilbake samtykke.

Mer informasjon om hvilke rettigheter du har, kan finnes nedenfor.

Dine rettigheter

Hvis du ønsker å bruke rettighetene angitt nedenfor, må du kontakte oss via kontaktinformasjonen som er oppført i denne personvernerklæringen.

Rett til innsyn

Du har rett til å få innsyn i personopplysningene om deg som vi behandler samt en rekke tilleggsopplysninger. Tilgangen til innsikt må ikke krenke andres rettigheter og frihetsrettigheter.

Rett til retting av personopplysninger

Du har rett til å få korrigert usanne personopplysninger om deg.

Rett til sletting av personopplysninger

I spesielle tilfeller har du rett til å få personopplysninger om deg slettet før den generelle tidslinjen for slettingen inntreffer.

Rett til begrensning av behandling

I noen tilfeller har du rett til å få begrenset behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du har rett til å få begrenset behandlingen, kan vi kun behandle opplysninger, bortsett fra lagring med ditt samtykke, eller dersom lovkrav krever det, eller for å beskytte en person eller viktige offentlige interesser.

Rett til overføring

Når vår behandling av dine personopplysninger er basert på samtykke eller en kontrakt og behandlingen skjer automatisk er dataportabilitet din rett. Denne retten innebærer at du har rett til å få personopplysningene sendt til deg i et strukturert, normalt anvendt og 

maskinlesbart format som du har rett til å overføre til en annen tjenesteleverandør.

Rett til innsigelse

I noen tilfeller har du rett til å gjøre innsigelser mot vår ellers lovlige behandling av dine personopplysninger. Du kan like godt motsette deg vår behandling av dine personopplysninger til direkte markedsføring.

Rett til å trekke tilbake samtykke

Hvis vi baserer vår behandling på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke til at vi behandler dine personopplysninger helt eller delvis. Tilbaketrekking av ditt samtykke vil ikke påvirke legitimiteten til behandlingen som vi har utført før tilbaketrekkingen av samtykket. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, vil det først tre i kraft fra det øyeblikket du trekker det.

Sammendrag av nøkkelpunkter

Dette sammendraget gir nøkkelpunkter fra vår personvernerklæring, men du kan finne ut mer om alle disse emnene for hvert nøkkelpunkt i denne personvernerklæringen:

 • Hvilke personopplysninger behandler vi

Når du besøker, bruker eller navigerer i tjenestene våre, kan vi behandle personlig informasjon avhengig av hvordan du samhandler med Norske Casino Portal og tjenestene, valgene du tar og produktene og funksjonene du bruker.

 • Behandler vi noen sensitive personopplysninger

Vi behandler ikke sensitive personopplysninger.

 • Mottar vi informasjon fra tredjeparter

Vi mottar ingen informasjon fra tredjeparter.

 • Hvordan behandler vi informasjonen din

Vi behandler informasjonen din for å tilby, forbedre og administrere tjenestene våre, kommunisere med deg, for sikkerhet og forebygging av svindel, og for å overholde loven. Vi kan også behandle opplysningene dine til andre formål med ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine kun når vi har en gyldig juridisk grunn til å gjøre det.

 • I hvilke situasjoner og med hvilke parter deler vi personopplysninger

Vi kan dele informasjon i spesifikke situasjoner og med spesifikke tredjeparter. Lær mer om når og med hvem vi deler din personlige informasjon lenger oppe på siden under deling av personlig informasjon.

 • Hvordan holder vi informasjonen din trygg

Vi har organisatoriske og tekniske prosesser og prosedyrer på plass for å beskytte personopplysningene dine. Imidlertid kan ingen elektronisk overføring over internett eller informasjonslagringsteknologi garanteres å være 100% sikker, så vi kan ikke love eller garantere at hackere, kriminelle eller andre uautoriserte tredjeparter ikke vil være i stand til å beseire sikkerheten vår og feilaktig innsamling, tilgang, stjele eller endre informasjonen din.

 • Hva er dine rettigheter

Avhengig av hvor du befinner deg geografisk, kan gjeldende personvern lovgivning bety at du har visse rettigheter angående din personlige informasjon. Finn ut mer om personvern rettighetene dine over under dine rettigheter.

 • Hvordan utøver du dine rettigheter

Den enkleste måten å utøve rettighetene dine på er ved å sende inn en forespørsel om tilgang til registrerte, eller ved å kontakte oss. Vi vil vurdere og handle etter enhver forespørsel i samsvar med gjeldende databeskyttelseslover.

Vil du lære mer om hva Norske Casino Portal gjør med all informasjon vi samler inn? Les gjennom personvernerklæringen i sin helhet.

Ingen under 18 år tillatt

Ingen av informasjonen på Norske Casino Portal er rettet mot, eller passende for, brukere under 18 år, uavhengig av land. Når vi har mottatt varsel om at noen av informasjonen vi har samlet ble delt av en mindreårig, vil informasjonen bli fjernet fra databasene våre innen en akseptabel tidsramme.

Vi forbeholder oss retten til å kreve at personen som fremsetter et slikt krav fremlegger bevis på at en mindreårig er involvert for overholdelse og journalføring.

Hold deg oppdatert

For å sikre at du alltid er oppdatert med den nyeste versjonen av våre retningslinjer for personvern og informasjonskapsler, må du besøke denne siden fra tid til annen. For å holde seg oppdatert med det stadig skiftende online landskapet, kan det være nødvendig for Norske Casino Portal å endre eller oppdatere sine retningslinjer for personvern eller informasjonskapsler. 

Vi forbeholder oss retten til å gjøre det som vi anser nødvendig uten andre varsel enn å gjøre de relevante endringene på denne siden.

Kontakt oss

Å lese denne personvernerklæringen vil hjelpe deg å forstå dine personvernrettigheter og valg. Hvis du ikke er enig med våre retningslinjer og praksis, vennligst ikke bruk tjenestene våre. Hvis du fortsatt har spørsmål eller bekymringer rundt noen av retningslinjene våre, kan du besøke vår kontakt side, og vi vil være sikker på å svare på eventuelle spørsmål du måtte.

Ludvig Hansen
Velkommen til vår nettside. Jeg heter Ludwig Hansen, jeg er sjefredaktør og forfatter av oddgrenland.no. Jeg pleide å praktisere jus, men nettkasinoer var og er fortsatt min lidenskap. Ved å kombinere mitt yrke og lidenskap bestemte jeg meg for å hjelpe nordmenn med å velge pålitelige og trygge nettcasinoer. Før jeg publiserer informasjon eller anbefalte casinoer for deg, foretar jeg alltid en detaljert analyse av nettcasinoer, sjekker lovligheten av driften i Norge og andre kriterier som de fleste spillere dessverre ikke sjekker. Jeg ber deg også om å spille ansvarlig, og hvis du har valgt et kasino som du ikke fant i anbefalingene på siden vår, sjekk det i henhold til kriteriene som vi tilbyr i artiklene våre.
5/5
Hugo Casino