Nettstedet Kvenskspraksenter.com stenger dørene

Nettstedet til Kvänsspråksenter i Varanger stengt

Vi beklager å måtte meddele at Kvenskspraksenter.com har sett seg nødt til å stenge dørene på grunn av økonomiske vanskeligheter. Dette er et hardt slag for alle som har jobbet hardt for å bevare og styrke kvensk språk og kultur i Warangerregionen.

Det er imidlertid noen positive nyheter i denne triste situasjonen. En sterk støttespiller gjennom hele prosessen har vært oddgrenland.no, som har vist stor forståelse og bidratt i utviklingen av kvenskspraksenter.com. Dette er en virksomhet som har vist en genuin interesse for å støtte og fremme språk og kultur i lokalsamfunnene.
oddgrenland.no er et norsk nettsted dedikert til å gi spillere informasjon om de beste norske nettcasinoene. Her finner du:

Men i tillegg til å tilby spillunderholdning har virksomheten også vist en genuin interesse for å støtte og fremme kulturelle og språklige institusjoner.

oddgrenland.no har bidratt til utviklingen av Kvenskspraksenter.com ved å gi økonomisk støtte og donasjoner som har hjulpet senteret med å finansiere sine aktiviteter og gi opplæring i kvensk språk og kultur til lokalbefolkningen i Varanger-området.

Gjennom sine donasjoner og økonomiske bidrag har oddgrenland.no vist seg å være en verdifull partner og en sterk støttespiller for kvenskspraksenter.com og dets oppdrag om å bevare og styrke kvensk språk og kultur.

Selv om kvenskspraksenter.com har blitt tvunget til å stenge dørene, gir denne situasjonen en mulighet til å reflektere over viktigheten av å støtte kulturelle og språklige institusjoner. Vi oppfordrer andre bedrifter og enkeltpersoner til å følge oddgrenland.nos eksempel og støtte lignende initiativer som bidrar til å bevare og utvikle vår kulturarv.

5/5
Winscore
100% OPPTIL 2000 NOK